06 52540333

HapjesschaalHeerlijke saladePartytent verhuurHeikotent, catering voor alle gelegenheden

Gastenboek

Heeft Heikotent de catering voor uw feest verzorgt of heeft u gebruik gemaakt van onze partytenten? Al uw ervaringen kunt u hieronder in ons gastenboek schrijven.

Bericht in gastenboek schrijven

Er zijn al 35 berichten geplaatst!

Peggy

uit Emmen schreef op 16 Juli 2012 om 18:27
E-mail
Hoi Heidi en Koos,

Dat was weer helemaal toppie woppie! Dankzij jullie hulp hebben mijn gasten genoten van een heerlijk Indonesische Rijsttafel. Jullie keurige tafels en chafing dishes waren een uitkomst voor de vele gerechten die ik anders nooit warm en mooi opgedekt had kunnen aanbieden.
De koelkast was helemaal goed, deze heeft er voor gezorgd dat er binnen anderhalf uur al koude biertjes gehaald konden worden. En Heidi, super dat je ons op de valreep nog een chafing dish kwam naleveren.
Ik heb niet ieder jaar mijn collega's over de vloer, maar zal jullie over een paar jaar zeker niet overslaan (tenzij ik eerder een feestje heb natuurlijk, Helmut...50..) Heel erg bedankt en zeker tot ziens!!

Donna Tiben-v.d. Smitte

uit Emmen schreef op 26 April 2012 om 12:48
E-mail
Hoi Heidi & Koos
was een super feestje bij Eer & Ag Dumay!! Prima verzorgd in alle opzichten. Wij zijn volgende mnd aan de beurt...nog suggesties?? Ik ben een ramp in organiseren!! Dikke toet!
Donna

Agnes Dumay Kuipers

uit Emmen schreef op 25 April 2012 om 16:54
E-mail
Hoi Heidi en Koos,

Jullie hebben bij ons het feest verzorgd, met alls er op en er aan, nou dit was buitengewoon perfect, petje af, de bbq was helemaal af , en erg lekker, de salade's waren perfect, al met al een super goed en geslaagd feest geworden dankzij jullie goede zorgen.
Wij zullen dit zeker voort zeggen aan iedereen die het horen wil 100 % , ik had me geen ander bedrijf kunnen wensen, bij de volgende zijn jullie ook weer van de partij hoor, zeker weten.
En daar komt ook nog bij dat jullie super lieve mensen zijn , mag ook wel gezegd worden , dus bij deze iedereen die dit gastenboek gaat lezen :: geen twijfel gewoon alles laten verzorgen door deze mensen, dus ik zeg GEWOON DOEN , ha ha ha . Emoticon ;) , nou ik kan wel het hele gastenboek volschrijven, maar ik heb liever dat er nog vele van deze berichtjes komen staan , en ik gun jullie alle geluk van de wereld, en we zien elkaar binnenkort even voor de raampies , komt helemaal goed.

Groetjes Agnes en Erik.

Emoticon :D

Angelique En Arnou

uit Meppen schreef op 3 Februari 2012 om 21:43
website E-mail
Beste Heidi en Koos,
Al 2 keer een verjaardag door jullie laten verzorgen en we geven het door aan iedereen die het wil horen, perfect voor elkaar en we weten waar we het over hebben hoorEmoticon :)_

Wilma

uit Erica schreef op 29 Augustus 2011 om 23:04
E-mail
Hoi Heidi en Koos het was weer prima verzorgd alles was weer picobello geregeld uit de kunst
groetjes vanuit Erica aangeraden door M.S Emoticon ;) Emoticon ;) Emoticon ;) Emoticon ;) Emoticon ;) Emoticon ;) Emoticon ;)
Heikotent, uw leverancier van kwaliteits hapjesschalen