06 52540333

Partytent verhuurHeerlijke saladeHapjesschaalHeikotent, catering voor alle gelegenheden

Gastenboek

Heeft Heikotent de catering voor uw feest verzorgt of heeft u gebruik gemaakt van onze partytenten? Al uw ervaringen kunt u hieronder in ons gastenboek schrijven.

Bericht in gastenboek schrijven

Er zijn al 34 berichten geplaatst!

Donna Tiben-v.d. Smitte

uit Emmen schreef op 26 April 2012 om 12:48
E-mail
Hoi Heidi & Koos
was een super feestje bij Eer & Ag Dumay!! Prima verzorgd in alle opzichten. Wij zijn volgende mnd aan de beurt...nog suggesties?? Ik ben een ramp in organiseren!! Dikke toet!
Donna

Agnes Dumay Kuipers

uit Emmen schreef op 25 April 2012 om 16:54
E-mail
Hoi Heidi en Koos,

Jullie hebben bij ons het feest verzorgd, met alls er op en er aan, nou dit was buitengewoon perfect, petje af, de bbq was helemaal af , en erg lekker, de salade's waren perfect, al met al een super goed en geslaagd feest geworden dankzij jullie goede zorgen.
Wij zullen dit zeker voort zeggen aan iedereen die het horen wil 100 % , ik had me geen ander bedrijf kunnen wensen, bij de volgende zijn jullie ook weer van de partij hoor, zeker weten.
En daar komt ook nog bij dat jullie super lieve mensen zijn , mag ook wel gezegd worden , dus bij deze iedereen die dit gastenboek gaat lezen :: geen twijfel gewoon alles laten verzorgen door deze mensen, dus ik zeg GEWOON DOEN , ha ha ha . Emoticon ;) , nou ik kan wel het hele gastenboek volschrijven, maar ik heb liever dat er nog vele van deze berichtjes komen staan , en ik gun jullie alle geluk van de wereld, en we zien elkaar binnenkort even voor de raampies , komt helemaal goed.

Groetjes Agnes en Erik.

Emoticon :D

Angelique En Arnou

uit Meppen schreef op 3 Februari 2012 om 21:43
website E-mail
Beste Heidi en Koos,
Al 2 keer een verjaardag door jullie laten verzorgen en we geven het door aan iedereen die het wil horen, perfect voor elkaar en we weten waar we het over hebben hoorEmoticon :)_

Wilma

uit Erica schreef op 29 Augustus 2011 om 23:04
E-mail
Hoi Heidi en Koos het was weer prima verzorgd alles was weer picobello geregeld uit de kunst
groetjes vanuit Erica aangeraden door M.S Emoticon ;) Emoticon ;) Emoticon ;) Emoticon ;) Emoticon ;) Emoticon ;) Emoticon ;)

Babs

uit Veldhoven schreef op 29 Augustus 2011 om 19:57
Met de viering van mijn moeder's verjaardag ( 90 jaar) zijn wij via, via bij jullie terecht gekomen om dit feest te verzorgen. Wij hebben een hele grote familie, maar daar schrokken jullie niet voor terug.
Heidi en Koos, hartelijk bedankt voor de fantastische verzorging van dit hele feest.De BBQ was subliem! Werkelijk, wij hebben vaak een BBQ meegemaakt, die ook verzorgd was, maar wat jullie ons voorschotelden, dat sloeg alles. We wisten dat het goed zou zijn, maar zo goed.......Petje af!!!!!
Vooral de zelf gemaakte sateh en saus. Subliem! Jullie zijn geweldig en ook nog gezellig ook. Tot gauw!
Laat uw Barbecue volledig door ons verzorgen!