06 52540333

Heikotent, catering voor alle gelegenhedenHapjesschaalPartytent verhuurHeerlijke salade

Gastenboek

Heeft Heikotent de catering voor uw feest verzorgt of heeft u gebruik gemaakt van onze partytenten? Al uw ervaringen kunt u hieronder in ons gastenboek schrijven.

Bericht in gastenboek schrijven

Er zijn al 35 berichten geplaatst!

Hanne En Dick Van Bruggen

uit Aalden schreef op 14 Mei 2013 om 14:40
E-mail
De hapjes en broodjes, die we voor ons 40 jarig huwelijksfeestje besteld hadden, waren van prima kwaliteit. Op ons verzoek was een groot deel vegetarisch en ook dit was verrassend. Heidi en Koos zijn erg klantgericht. Voor herhaling vatbaar!

Familie De Goede

uit Meppen schreef op 14 Februari 2013 om 14:25
E-mail
Heidi en Koos, mede namens jullie heerlijke salades en warm en koud buffet was het een super leuk feestje. Het eten was super voor elkaar. Dank, Fam. de Goede

Roelof En Kina

uit Borger schreef op 18 November 2012 om 13:09
E-mail
Wij hebben in augustig een feestje gehad .We hadden net die zondag een dag met harde wind en heel veel regen.Ineerste instantie hadden we zelf voor party tenten gezorgd.Alles stond zaterdags s,avonds,Totdat een windruk een tent tot de grond toe wegrukte.Haiko tent zondags smorgens nog gebeld voor een tent van hun.Om 10.00 uur waren ze hier met 4 man .Alles was om 3 uur klaar voor het feest.We hadden alles van ze gehuurd.Fantastisch.De bb haden we ook bij hun geregeld.Salades vlees en de sausjes alles was perfect en netjes ,heerlijk.Het is echt een aanraader om bij Haiko tent uw feestje te laten regelen.Je kunt het precies zo hebben als je het wilt.Ja ,ja en de vieze vaat hoef je niet te doen,je zet alles in hun bakken en ze nemen het vies mee.Wat wil je nog meer. Heidie en Koos heel hartelijk bedankt voor jullie geweldige verzorging.Ook jullie dochter bedankt.
Vr groet Roelof en Kina Dijkstra .

Arjen En Anne-marie

uit Odoornerveen schreef op 8 September 2012 om 16:44
E-mail
Heidi en Koos,
mede namens onze gasten willen wij jullie bedanken voor de fantastische verzorging op ons 30jarig huwelijksfeest. Alles was top. De tenten, de catering, het eten, drinken... gewoon perfect. Wanneer je zulke berichten op een gastenboek leest denk je .....dat zullen wel familieleden zijn die dat geschreven hebben. Nou niets is minder waar. Gewoon via jullie website. O ja, jullie zijn ook nog gezellige, leuke mensen. Zeker tot een volgende keer.

Henny

uit Assen schreef op 6 Augustus 2012 om 21:47
E-mail
Hoi Heidie en koos

afgelopen zondag een perfecte barbeceu gehad,niet alleen het weer werkte mee, maar ook het eten, en dan de drankjes gekoeld en wel, en meer dan genoeg, ik heb dan ook niet anders dan complimenten gehad.Dit is dus zeker voor herhaling vatbaar.Koos en Heidie Hartelijk dank voor jullie goeie zorg. Emoticon ;)
Groetjes van Henny uit Assen
Heikotent, uw leverancier van kwaliteits hapjesschalen